0lga ingyen zene letöltés oldala

Az oldalról elérhető tartalmak jogtiszták, szabadon letölthetőek!

Friss topikok

Linkblog

Radics Béla Zöld csillag

2007.10.01. 11:22 zenevan

Minden idők legnagyobb Magyar Gitárosa! Radics Béla -ahogy Ő szerette R.B. Kapitány- a 60-as 70-es évek legnagyobb zúzógépének egyetlen fennmaradt kislemezéről a Zöld csillag című kötelező hallgatmányt tölthetitek le. Ő volt a magyar Jimi Hendrix, a hazai rhythm and blues és beat nemzedék soha megnem alkuvó fenegyereke.
Töltsd le most, amíg lehet!

10 komment

Címkék: mp3 zene ingyen gitár letöltés beat jimi hendrix radics béla rhythm and blues zöld csillag

Dj Naga ingyen zene letöltés

2007.09.25. 16:37 zenevan

Dj Naga alias Fejér Balázs igazi minőség a trance, ambient, goa és a drum and bass világában. 90-ben indult zenei pályafutása első állomása a Napnap fesztivál ahol zenekarával lépett fel. Az együttes kérész életű volt, próbálkozott más előadókkal is, de a végén mégiscsak rendes Dj lett belőle és nem is akármilyen. A Tilos Rádió alapító tagja, zenélt Titusszal, Palotaival, majd ráunva a kiadók közönyére megalapította a Chi-recordings lemezkiadót amivel nem kissebb feladatra vállalkozot mint a feltöregvő ígéretes Dj-k lemezeinek kiadására, akár bakelit hordozón is.
Ingyen zenéit most letölthetitek az mp3-nál sokkal jobb minőségű Ogg Vorbis formátumban!

12 komment

Címkék: mp3 zene ingyen letöltés trance ambient bakelit goa drum and bass naga tilos rádió titusz palotai chi recordings ogg

Vörös István és a prognózis ingyen zenéi

2007.09.16. 00:53 zenevan

Letölthető Vörös István és a Prognózis együttes gyakorlatilag minden jelentős slágere! A Tele van a város szerelemmel címú dallal befutó együttes a 80-as évek New Wave hullámán indult. Mai napig hallgatható számait tölthetitek le a vorosistvan.hu-ról, természetesen ingyen. Retró szinti mindenkinek! :-)

8 komment

Címkék: mp3 zene ingyen letöltés vörös istván prognózis

Ingyenesen letölthető rock and roll zenék

2007.09.16. 00:21 zenevan

Letölthető a Clippers Rockabilly zenekar néhány feldolgozása! A 2001-ben összeállt kalocsai rock and roll banda bejárta már szinte az egész országot, a falunaptól a motorostalálkozókig, a club rendezvényektől a fesztiválokig szinte mindenhol felbukkanhatnak és lendületes bulijukkal maradandó károsodást okozhatnak a R&R nélkül élő emberekben. Letölthető mp3 zenéik most elérhetőek!

2 komment

Címkék: mp3 zene ingyen letöltés clippers

Ingyenesen letölthető Exotik mp3 zenék

2007.09.15. 23:52 zenevan

A 80-as évek egyik leg népszerűbb pop csapata az Exotic Trabanton szállni élvezet refrénű nótája, 24/24, Ébresztő Paganini, Holdfénytánc, Punk rapszódia, Emléked bennem él, Go Go Amerika, Hiába provokál, Bizonytalan mosoly, Itt élünk az erdőben, Vadnyugat és a többi Exotic sláger most ingyen letölthető Mp3 formátumban.

7 komment

Címkék: mp3 zene ingyen letöltés exotic

Ingyenes mp3 zenék a Sexaction jóvoltából

2007.09.15. 22:59 zenevan

Ingyen letölthető 3db full album a Sexaction együttestől! A 90-es évek meghatározó rock csapata szabadon letölthetővé tette az első 3 albumát. Most ingyen letöltheted a 92-es Olcsó élvezet, 93-a Mocskos élet és a 2005-ös válogatás lemezüket mp3 zenei formátumban!

6 komment

Címkék: mp3 zene ingyen letöltés sexaction

Ingyen zene mindenkinek!

2007.08.31. 12:25 zenevan

Ingyenes zenéket bemutató blogom mp3 és videoklip letöltési helyeket fog megmutatni, ahol zeneszerető olvasó nem csak megnézheti, vagy meghallgathatja kedvenc együttese zenéit, hanem azt ingyen le is töltheti. Lesznek helyek ahol "simán" le lehet tölteni a zenéket, de lesz olyan is ahol csak különböző alkalmazásokkal, bővítményekkel tudtok hozzáférni a zene letöltéshez. Ügyelni fogok rá, hagy csakis ingyenes és egyben jogtiszta tartalmat mutassak be. Minden speciális esetnél el lesz magyarázva az ingyen letöltés menete.

11 komment

Címkék: mp3 zene video ingyen letöltés